Składniki:
3 jajka
kostka twarogu
6 łyżek kukurydzy konserwowej
po 3 łyżki posiekanego szczypioru i natki pietruszki
sól i pieprz do smaku
Jajka ugotować na twardo, obrać, pokroić w kostkę. Twaróg pokruszyć. Ser i odsączoną kukurydzę dodać do jajek. Na końcu dołożyć zieleninę, wymieszać, doprawić do smaku solą i pieprzem.
Pyszota :) Uwielbiam takie klasyczne pasty.
OdpowiedzUsuńapetyczna pasta. też robię różne z jajkami, czasami dodaję tuńczyka i korniszonki :)Pychotka
OdpowiedzUsuńwygląda pysznie :)
OdpowiedzUsuńuwielbiam takie pasty jajeczne :)
OdpowiedzUsuńWszelkie pasty kanapkowe są w moim domu mile widziane:)
OdpowiedzUsuńtez robie taka i uwielbiam
OdpowiedzUsuńKiedyś często podobną robiłam...
OdpowiedzUsuńUwielbiam taką pastę :) Chyba nigdy mi się nie znudzi :)
OdpowiedzUsuń