O zdrowotnych właściwościach kapusty kwaszonej nie muszę nikogo przekonywać. Kapusta kwaszona zawiera witaminy C, B,
E, P, beta-karoten oraz sole mineralne:wapń, magnez, żelazo,
potas. Wpływa korzystanie na stan skóry i włosów.
Kapustę polecam szczególnie do dań z rybą. Ostatnio wykorzystałam ten dodatek do filetów rybnych zapiekanych pod sosem beszamelowym.
A ja nie lubię kwaszonej kapusty :)
OdpowiedzUsuńBardzo lubię kiszoną kapustę, ale ciężko kupić taką prawdziwie kiszoną a nie zakwaszaną niestety :/
OdpowiedzUsuńbardzo lubię do obiadku
OdpowiedzUsuńuwielbiam1
OdpowiedzUsuńLubię, ale kupuję tylko taką z beczki ;)) najlepsza
OdpowiedzUsuńUwielbiam kiszoną kapustę, szczególnie własnej roboty :) Pozdrawiam, http://skarbusiowa-garderoba.blogspot.com/
OdpowiedzUsuń