Polskie jabłka są najlepsze na świecie :)
Składniki:
5 jaj
1 szkl. mąki
3/4 szkol. cukru
1 łyżeczka proszku do pieczenia
2 łyżki oleju Rapso
4 polskie jabłka
5 łyżek jagód goji Skworcu
łodyga rabarbaru
Jaja ubić z cukrem, dodawać powoli mąkę z proszkiem do pieczenia, delikatnie wymieszać z olejem. Ciasto wylać do formy. Jabłka obrać o pokroić w kostkę, to samo uczynić z rabarbarem. Owoce wymieszać z jagodami goji i 1 łyżką maki. Wysypać na ciasto i wstawić do piekarnika na ok. 40 minut.
Tak wyglądały jabłka na drzewie :)Jest to wpis popierający akcję BLOGERZY JEDZĄ JABŁKA!

Zachęcam do udostępniania w mediach społecznościowych -
dodając przy wpisach #jedzjabłka i/lub #eatapples.
Pyszności z polskich jabłek :)
OdpowiedzUsuńŚwietne i smaczne ciasto na lato:)
OdpowiedzUsuńMniam, też popierm tę akcję :)
OdpowiedzUsuńhttp://chaoskontrolowany18.blogspot.com/2014/08/blogerzy-jedza-jabka.html
uwielbiam takie kwaskowe ciasta, mniammm.
OdpowiedzUsuńWygląda smakowicie :)
OdpowiedzUsuńuwielbiam takie wypieki :)
OdpowiedzUsuńUwielbiam ciasta z jabłkami :P
OdpowiedzUsuńUwielbiam ciasta z jabłkami :P
OdpowiedzUsuńMusi być pyyyyszny :)
OdpowiedzUsuńMniam, palce lizać :)
OdpowiedzUsuńrzetelne-recenzje,blogspot.com
Byloby nam milo, gdybys zechcial go wpisac na Ptitchef.com, zeby mozna go bylo zaindeksowac.
OdpowiedzUsuńPtitchef jest katalogiem, który pozycjonuje najlepsze kucharskie strony internetowe w sieci. Setki blogów juz sa na nim juz zapisane i korzystaja ze strony Ptitchef, zeby przedstawic swoje wlasne strony internetowe.
Zeby zapisac sie na Ptitchef, wejdz na
http://www.petitchef.pl/index.php?obj=myaccount_site&action=form
lub na http://www.petitchef.pl i kliknij na « Dodaj swój blog-strone » w górnym pasku.
Pozdrawiam
Camelia
Petitchef.pl
Pychotka
OdpowiedzUsuń